Microsoft Software Assurance

Microsoft Software Assurance za količinsko licenciranje doprinosi u povećanju produktivnosti vaših zaposlenih. Na raspolaganju vam je podrška u svakom vremenu, od usluga planiranja, tehničkih obuka, dostupnosti najnovijih verzija Microsoft softvera, jedinstvene tehnologije, Cloud usluga i to sve po konkurentnoj ceni.

Prednosti Software Assurance obuke

Software Assurance pozitivno utiče na produktivnost, uz mogućnost unapređenja znanja i veština IT stručnjaka i programera, radi efikasnijeg upravljanja Microsoft proizvoda. Software Assurance obuka se sprovodi na dva načina: Online Training Software Assurance i Software Assurance vaučeri za obuku (SATV).

Software Assurance omogućava vašim zaposlenima da pohađaju zvanične Microsoft kurseve u trening centru Eccentrix. Microsoft obuke dizajnirane su od strane stručnjaka koji upravljaju ovim tehnologijama. Shodno tome, vašim zaposlenima je ponuđena kvalitetna edukacija koja će svakako doprineti boljem radu na Microsoft tehnologijama koje vaše preduzeće koristi.

Software Assurance takođe nudi pogodnosti u obukama za krajnje korisnike. Postoji mogućnosti nadogradnje veština kako bi vaši zaposleni bili spremni da koriste nove tehnologije kroz individualne obuke ili interaktivna predavanja.

Bilo da izaberete tradicionalni način pohađanja kurseva ili online obuke, Software Assurance je svakako namenjen da vam pomogne u sticanju novih veština kako bi ste bili spremni za upotrebu sve boljih rešenja.

Kao Microsoft Learning Partner, naš glavni cilj je da kvalitetno sprovedemo program obuke vaših zaposlenih, postavljajući jake standarde u edukaciji u saradnji sa kompanijom Microsoft.

 

Kontaktirajte nas - Možemo da vam pomognemo u aktiviranju ove usluge.

 

Dodatne informacije na Microsoft Web stranici