Naša kompanija

Eccentrix

Eccentrix d.o.o. je domaća kompanija koja nudi usluge stručnog usavršavanja putem specijalističkih obuka i savetovanja u domenu informacionih tehnologija.

Naša kompanija je nastala iz realne potrebe da se unapredi znanje domaćih stručnjaka i u cilju promovisanja informacionih tehnologija kao neophodnu strategiju u uspehu današnjeg načina poslovanja, u svim segmentima.

Trening centar

Eccentrix je trening centar koji raspolaže sa najvećom ponudom edukativnih programa u regionu. Nudimo preko 400 specijalističkih obuka, zasnovanih na opštem računarstvu, umrežavanju, programiranju, bezbednosti, virtualizaciji i mnogo više. Konstantno razvijamo nove kurseve i sadržaje kako bismo pratili u stopu trendove u našoj sferi poslovanja.

Raspolažemo inovativnim metodama predavanja, pri čemu nudimo klijentima više mogućnosti o isporuci sadržaja - učionice u našim kancelarijama u Beogradu, virtuelne učionice putem Interneta ili on-site privatne obuke za specifične potrebe klijenata.

Bilo da preusmeravate svoju karijeru ili želite da steknete nove kompetencije, naš tim je tu da Vas posavetuje i izađe u susret u planiranju rešenja prilagođenih Vašim potrebama.

Usluge savetovanja

Uključeni smo u ključne faze razvoja IT projekata. Naš cilj je maksimizacija mogućnosti rešenja koja se koriste u svim vrstama organizacija i pomaganje klijentima da u potpunosti integrišu informacione tehnologije kao stratešku prednost kompanije.

Radimo u različitim segmentima privrede kako bismo pružili širok asortiman usluga prilagođenih potrebama naših klijenata ili kao rešenja „ključ u ruke“:

  • Strateško planiranje, dizajn, implementacija i održavanje različitih tipova mrežnih infrastruktura 
  • Komunikacija, poruke i platforme za saradnju
  • Hosting i Cloud rešenja
  • Razvoj aplikacija
  • Tehnička podrška

Bilo da ste zabrinuti u vezi sa predstojećim projektom implementacije ili razvoja, imamo neophodne ljude i veštine i pomažemo Vam pri koracima koji vode do uspešne implementacije rešenja.