Cybersecurity Bootcamp (CS8524)

Cybersecurity Bootcamp predstavlja dva najpopularnija kursa iz oblasti informacione bezbednosti.

Prvi kurs obuhvata temu bezbednosti organizacije, koja se uglavnom odnosi na: procenu rizika, kontinuitet poslovanja, plan spasavanja podataka (recovery plan). Suština ovog kursa je u defanzivnom pristupu, gde je fokus na kontramerama bezbednosti.

Drugi kurs predstavlja tehničke aspekte informacione bezbednosti, gde su u fokusu kompjuterski napadi, što se prvenstveno odnosi na samu mrežnu infrastrukturu, aplikacije, programe i razne alatke za proveru bezbednosti.

Cybersecurity Bootcamp obuke pripremaju polaznike za polaganje ispita za sertifikacije kao što su: Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Systems Security Certified Practitioner (SSCP), Security+.

Kurs je namenjen svim security profesionalcima i ljudima koji se bave bezbednošću u kompanijama.

Predavač

Predavač Cybersecurity Bootcamp obuke je gospodin Boris Gigović, sertifikovan CISSP / SSCP / CEH / CEI / ECSA / Security+ / CHFI, ekspert u oblastima informatičke bezbednosti (zaštita mreža, penetration testing, forenzika). 

Boris poseduje značajno praktično iskustvo kroz edukaciju koja broji preko 120 uspešno realizovanih kurseva (+1000 polaznika) na temu informatičke bezbednosti. Pored predavanja, Boris je angažovan kao SME (Subject Matter Expert) za konsalting u primeni rešenja za zaštitu kompleksnih sistema velikih korporacija i državnih odbranbenih sistema. On je ujedno i osnivač naše kompanije.

Pohađajte naše obuke iz oblasti informatičke bezbednosti u Beogradu, putem virtuelne učionice (online, uživo) ili u vašim prostorijama (on-site).

Specijalni popusti se odobravaju prilikom prijave više učesnika koji istovremeno pohađaju obuku iz vaše kompanije, državni i neprofitni sektor, itd. Kontaktirajte nas da biste saznali više.

Termini obuke

Beograd
Planirani datumPlanirani datum
07.12.2020
2065€
2295€
Srpski
Novi Sad
Planirani datumPlanirani datum
07.12.2020
2065€
2295€
Srpski
Virtuelna učionica
Planirani datumPlanirani datum
07.12.2020
2065€
2295€
Srpski
Beograd
Planirani datumPlanirani datum
01.02.2021
2065€
2295€
Srpski
Novi Sad
Planirani datumPlanirani datum
01.02.2021
2065€
2295€
Srpski
Virtuelna učionica
Planirani datumPlanirani datum
01.02.2021
2065€
2295€
Srpski
2065€
Trajanje obuke: 
10 dana / 70 sati

Privatni trening

On-site / Online
Minimalan broj polaznika: 3
10 dana / 70 sati
Cena na zahtev
srpski ili engleski
Plan obuke: 

Cybersecurity Principles (CS8522)

Uđite u svet jednog od najuzbudljivijih programa edukacije u oblasti bezbednosti informacionih tehnologija!

Da li želite da saznate kako stvari izgledaju na “tamnoj strani” i šta sve hakeri koriste kao bi izvršili upade u kompjuterske sisteme? Ovaj intenzivni petodnevni kurs upravo će vam to i pružiti: pogled na stvari iz hakerske perspektive i otkrivanje napadačkih tehnika koje se koriste za pronalaženje i iskorišćavanje propusta u okviru bezbednosti sistema.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) (CS8502)

Kurs CISSP predstavlja složenu obuku u sferi informatičke bezbednosti. Ovaj kurs se oslanja na iskustvo i ekspertizu polaznika i nadograđuje njihova znanja za primenu bezbednosti u realnom okruženju, ili za polaganje ispita čiji je sponzor (ISC)². (ISC)² je dokazana organizacija koja promoviše informatičku bezbednost kroz edukaciju i mnoge programe sertifikacije. Polaznici će na ovom kursu biti informisani o ključnim temama 8 domena, definisanih u CBK-u (Common Body of Knowledge) za profesionalce u informatičkoj bezbednosti.

CISSP sertifikacija je cenjena u svetu bezbednosti i predstavljena je kao premium sertifikacija. Razlog tome je što sadržaj kurseva, kao i ispita je regulisan od strane (ISC)², koji ujedinjuje mnoge eksperte u svetu koji imaju zadatak da provere da su teme ovog kursa i ispita relevantni i predstavljaju realnu sliku bezbednosti današnjeg sveta.

Znanje koje možete da steknete iz 8 CBK CISSP domena na ovom kursu će Vam pomoći u kredibilitetu i uspehu iz oblasti informatičke bezbednosti.

Ovaj kurs uči polaznike da prepoznaju i unaprede znanje ključnih 8 domena koji su predstavljeni po CBK-u CISSP sertifikacije:

 • Bezbednost i upravljanje rizikom

 • Bezbednost informacija

 • Bezbednosni inženjering

 • Bezbednost telekomunikacija i umrežavanja

 • Bezbednost u upravljanju identiteta i pristupa

 • Bezbednosne procene i testiranje

 • Bezbednost u poslovanju

 • Bezbednost u razvoju aplikacija

Benefiti: 
 • Video snimak predavanja u periodu od 180 dana posle kraja obuke

 • Pristup laboratorijama u toku trajanja kursa (Cybersecurity principles)
 • Materijal u elektronskom obliku

 • Sertifikat o pohađanju kursa

 • Simulator pitanja za pripremu CISSP sertifikacije 

Poželjno predznanje: 

Preporučeno je da polaznici budu sertifikovani Network+ ili Security+ ili da imaju jednako iskustvo za pohađanje CISSP obuke. Preporučeno je da polaznik poseduje jednu ili više od navedenih sertifikacija (ili odgovarajuće iskustvo): MCSE, MCTS, MCITP, SCNP, CCNP, RHCE, LCE, CNE, SSCP, GIAC, CISA, ili CISM.

Kontaktirajte nas za više informacija o ceni:

Eccentrix
Office: +381 11 71 38 192
Mobile: +381 65 31 38 195
E-mail: Jelena.Mijanovic@eccentrix.rs

Milutina MIlankovića 9đ,
11070 Novi Beograd
www.eccentrix.rs

Eccentrix
Office: +381 11 71 38 192
Mobile: +381 65 31 38 197
E-mail: Boris.Gigovic@eccentrix.rs

Milutina MIlankovića 9đ,
11070 Novi Beograd
www.eccentrix.rs