Menadžment tim

Radimo u društvu energičnih profesionalaca koji su uvek spremni za nove izazove. Iskusan i kvalifikovan tim vam je na raspolaganju da ispuni vaše korporativne potrebe za obukama. Naš tim je naša najveća vrednost.

Irena Gigović

Generalni direktor

Irena upravlja kompanijom i vodi računa o Eccentrix timu. Pod uspehom podrazumeva nadmašena očekivanja naših mnogobojnih klijenata, a to postiže uz pomoć posvećenog tima i velikog broja eksternih saradnika. Smatra da su zadovoljstvo zaposlenih i sjajna atmosfera njen najveći uspeh!

Boris Gigović

Izvršni direktor

Borisova vizija je doprinela tome da Eccentrix bude pravi izbor kompanija koje žele da edukuju svoje zaposlene u IT domenu, upravljanju projektima i biznis analizi. Osim uspešnog vođenja kompanije i rada na strategijama i dugoročnim ciljevima, Boris je ekspert za mrežnu infrastrukturu i informatičku bezbednost.

Aleksandar Stojičević

Sales Development Manager

Aleksandrov glavni fokus je na razvoju poslovanja i prodaje. Saradnja, komunikacija i staranje o klijentima, organizacija unutrašnjih procesa i procedura. Dugogodišnje iskustvo u organizaciji timova, prikupljanju tržišnih informacija, pregovaranju, kreiranju i kontroli budžeta. Svojim najvećim uspehom smatra stabilnu implementaciju prodajnih procesa kao i kulture u timu, što doprinosi uspešnom radu sa klijentima. Implementacija iskustva stečenog nakon više godina rada u internacionalnom okruženju.

Jelena Mijanović

Senior Marketing and Resources Lead

Jelenin fokus je na marketingu, kao i uspešnom kreiranju i sprovođenju organizacionih procesa. Marketing strategija, uspešno koordinisanje radnih zadataka i komunikacija sa eksternim saradnicima –predavačima i partnerima, predstavljaju njene svakodnevne izazove. Ima višegodišnje iskustvo u IT industriji.