Načini predavanja

Fleksibilan prostor koji je dobro prilagođen vašim potrebama – saznajte više o tome kako realizujemo naše obuke.

Virtuelna učionica

Virtuelna učionica je inovativni model za vođenje online treninga, sa praktično bilo koje lokacije sa Internet konekcijom. Kurs se realizuje u realnom vremenu.

Ovakav model eliminiše potrebu za putovanjem da biste prisustvovali predavanjima, a efikasni alati prezentovanja čine da vaše iskustvo tokom obuke bude identično kao i u tradicionalnoj učionici. Na ovaj način se mogu postići značajne uštede vremena i novca, jer je ovaj model dokazan i uspešan već dugi niz godina.

Svaki učesnik dobija podatke i informacije o priključenju predavanju, na kojem se uspostavlja komunikacija uživo sa trenerom i drugim učesnicima. U programu za praćenje obuke se nalazi prezentacija i interaktivne alatke, što omogućava učesnicima da na ovaj način lako prate predavanje. Audio-vizuelna komunikacija, čini ovaj metod efikasnim i pogodnim za vođenje kurseva preko Interneta.

Skoro svaka obuka koja se održava u virtuelnim učionicama se snima – video materijal celog kursa vam je dostupan do godinu dana nakon završetka vaše obuke.

Nudimo vam priliku da prisustvujete jednom od naših online kurseva kako biste se upoznali sa okruženjem.

U učionici

Obuke možete pratiti u prijatnoj atmosferi našeg trening centra u Beogradu, gde ćete uživati u bežičnom internetu, prostoriji za odmor i još mnogo toga.

Računari koji se nalaze u našoj učionici pružaju vam sve alate za pristup materijalu kursa, kao i za vaše laboratorije (primenljivo za većinu tehničkih kurseva).

Kontaktirajte nas da posetite naše prostorije - biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo sa našom lokacijom.

On-site obuka

Obuka u vašim kancelarijama je način realizacija kursa za grupu ljudi sa istim ciljevima. Ovakav način obuke može se prilagoditi potpuno dinamici vaše kompanije i realizuje se direktno u vašim kancelarijama.

Eccentrix ima tehničke kapacitete za izvođenje obuka u vašim prostorijama. Personalizovani model treninga može vam takođe garantovati prednosti u vidu fleksibilnijih sati i mogućnost kombinovanja prisustva zaposlenih iz vaših kancelarija, kao i onih koji žele da pohađaju obuku na daljinu (virtuelno), a svi su prisutni istovremeno.

Obavestite nas o vašim potrebama i saznajte više o mogućnostima realizacije obuka u vašim kancelarijama i/ili prilagođenim kursevima za potrebe vase organizacije.