Načini predavanja

Virtual Instructor-Led Training (VILT)

Šta predstavlja VILT?

Obuka koja se vodi daljinskim putem (Virtual Instructor-Led Training) je inovativni model držanja kurseva za učesnike koji žele da prate obuku putem interneta, sa praktično bilo koje lokacije. Sve što je potrebno da imate je:

  • Pristojnu konekciju
  • Zvučnik i mikrofon (ukoliko koristite kompjuter da se priključite obuci)
  • Instalirane neophodne dodatke (add-on)
  • Novije verzije poznatih Web pregledača (IE, Firefox...)

Kako funkcioniše?

Obično se koriste dva modela:

VILT: Tradicionalni model koji podrazumeva samo virtuelne učesnike. U ovom modelu, predavač kreira sesiju i online učesnici se povezuju na okruženje.

VILT+: Povezuje virtuelno okruženje sa fizičkom lokacijom - učionicom.  Ovde su virtuelni učesnici u mogućnosti da komuniciraju sa učesnicima koji prate obuku iz našeg trening centra, kao i sa predavačem, upotrebom VoIP uređaja.

U oba modela, svakom učesniku se dodeljuje jedinstvena identifikacija i lozinka za online pristup portalu gde će se svi sresti. Po prijavljivanju, učesnici mogu da obavljaju veliki broj radnji, kao što su promene stanja statusa i učestvovanje u diskusijama.

Svi kursevi se snimaju i dostupni su polaznicima 365 dana.

Virtuelna učionica

U učionici

Obuke možete pratiti i u prijatnoj atmosferi našeg trening centra, gde će Vam na raspolaganju biti savremena tehnologija, pristup internetu, mesto za odmor, kao i ljubazni članovi našeg tima. Saznajte više o našoj lokaciji ovde.

On-site obuka

Pratite obuke u vašim kancelarijama. Eccentrix vam pruža mogućnost pohađanja kursa on-site metodom, odnosno podešavanjem tehničke opreme prema vašem radnom okruženju. Prilagodite obuku vašim poslovnim potrebama i izazovima.

Primenom modela on-site obuke smanjićete troškove transporta, a istovremeno ćete uštedeti radno vreme i poboljšati produktivnost zaposlenih.

Pozovite nas i zakažite on-site obuku.

On-Demand kursevi

On-Demand je pogodan i pristupačan on line trening koji Vam pruža mogućnost da bilo gde i bilo kada pristupite željenoj obuci sa bilo kog uređaja sa kog imate pristup internetu. Sa pristupom kursu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, pruža Vam se mogućnost da sami izaberete vreme kada ćete učiti. Kursevi On-Demand su modularni i daju mogućnost pretrage, tako da se možete fokusirati na učenje tema koje su Vam potrebne u ovom trenutku.

On-Demand kursevi se prodaju u vidu pretplate i daju pristup korisniku On-Demand obuke na period od 90 dana, od datuma kupovine.

On-Demand obuka Vam nudi:

Vrednosti:
Imajući u vidu fleksibilnost i pristupačnost pretplate On-Demand obuka pruža visok kvalitet saržaja obuke po veoma pristupačnim cenama.

Pogodnosti:
Izgradili smo vodeću reputaciju u održavanju obuka, sada imamo trening dostupan u bilo koje vreme, sa bilo koje lokacije, na svakom uređaju sa kog imate pristup Internetu.

Kvalitet:
On-Demand je kvalitetna, interaktivana obuka u potpunom on line okruženju, gde učenje uključuje i stručne predavače i video demonstracije.