Naš tim

Radimo u društvu energičnih profesionalaca koji su uvek spremni za nove izazove. Iskusan i kvalifikovan tim vam je na raspolaganju da ispuni vaše korporativne potrebe za obukama. Naš tim je naša najveća vrednost.

Irena Gigović

Generalni direktor

Irena vodi računa o našem timu i uspešno upravlja kompanijom, već dugi niz godina. Uključena je u donošenje ključnih odluka od kojih zavisi i sam uspeh Eccentrix-a. Svojim najvećim uspehom smatra zadovoljstvo tima kao i sjajnu atmosferu koja ispunjava kompaniju.

 

Boris Gigović

Konsultant

Boris je tehnički savetnik, angažovan za rad na unapređenju naših usluga. On je ekspert za bezbednost i infrastrukturu, s obzirom da poseduje preko 30 sertifikacija u tim oblastima i da ima iskustvo u radu na značajnim projektima u našoj zemlji i inostranstvu.

 

Nenad Novković

Technical Lead

Nenad je sistem administrator i predavač. Zadužen je za izvođenje Microsoft klijent/server, Office 365 i Azure obuka. Izuzetno motivisan i posvećen cilju, odgovoran i uspešno drži pod kontrolom više operativnih zadataka u isto vreme. Član i koordinator Mense Srbije.

 

Jelena Mijanović

Marketing & Sales coordinator

Jelena je usmerena na akciju i budućnost. Njena energičnost i komunikativnost sa saradnicima se prepoznaje i temelj je izgradnje čvrstih dugoročnih veza sa klijentima. Uključena je u donošenje ključnih odluka kada su u pitanju dugoročne strategije za marketing i poslovanje.

 

Ivana Milošević

Training Centre Coordinator

Ivana je zadužena za celokupnu logistiku, operativno planiranje i administraciju našeg trening centra. Ona je zaljubljenik u Excel, svet vidi kroz brojeve i tabele i uživa u izradi izveštaja u poslovanju. Sposobna je da uoči svaki detalj, a tačnost i preciznost su njene glavne odlike.