5 značajnih prednosti virtuelne učionice

14.04.2020

Virtuelna učionica, on-line učenje ili “učenje na daljinu” predstavlja sve zastupljeniji oblik učenja čiji benefiti iz dana u dan dolaze do izražaja širom sveta.

Fizička distanca odnosno geografska udaljenost ili vremenska razlika se na ovaj način popuno eliminišu, ne utičući pri tome na kvalitet samog procesa edukacije. Internet konekcija zajedno sa razvojem tehnike i tehnologije uslovila je pojavu ovog inovativnog načina učenja, koji u skladu sa brzim tempom života i poslovanja već uveliko postaje sadašnjost.

Novosti_1

U nastavku za vas izdvajamo 5 značajnih prednosti Eccentrix virtuelne učionice.

  1. Uz Internet konekciju iz bilo kog grada ili države – Kao što smo već istakli, geografska udaljenost kao prepreka postaje prošlost. Virtuelna učionica « ne poznaje granice », a svaki kurs se realizuje u realnom vremenu. Na ovaj način odabrani kurs možete pohađati uz Internet konekciju i dok ste na službenom putovanju u zemlji ili inostranstvu, iz vašeg doma ili kancelarije, o tome sami odlučujete.
  2. Interaktivnost kao da ste fizički prisutni – U virtuelnoj učionici sve vreme komunicirate sa predavačem na način kao da ste i fizički prisutni na nastavi. Efikasni alati prezentovanja, adekvatan tempo rada i mogućnost da u svakom trenutku postavite pitanje, čine da vaše iskustvo tokom obuke bude identično kao i u tradicionalnoj učionici.
  3. Ušteda vremena i novca – Sama činjenica da ne morate da putujete ili menjate ritam drugih poslovih ili životnih aktivnosti, proizvodi značajne uštede u vašem vremenu i novcu.
  4. Video material cele obuke – Konkretno, pohađanjem kursa putem Eccentrix virteulne učionice svakom polazliku se obezbeđuje kvalitetan video materijal cele obuke, dostupan i do godinu dana nakon završetka vaše obuke. Video snimak nastaje uživo tokm trajanja vaše obuke, gde se svaki virtuelni kurs snima, što vam omogućava da imate najbolji podsetnik svega što ste na kursu naučili.
  5. Sertifikat – Pohađanjem svih Eccentrix obuka putem virtuelne učionice kao i tradicionalno, dobijate sertifikat o završenoj obuci koju ste pohađali kod nas. Virtuelno odslušana obuka ima potpuno isti kredibilitet i kvalitet kao i ona koja je fizički odslušana.

Nadamo se da smo vas bliže upoznali sa mogućnostima koje nudi virtuelna učionica, a izbor načina pohađanja kursa je svakako na vama. U zavisnosti od vaših potreba i afiniteta Eccentrix vam nudi čak 4 načina predavanja, u potpunosti prilagođena potrebama vaše organizacije.

Budite u toku sa aktuelnim kursevima i obezdedite svoje mesto na vreme.