Pohađajte naše popularne Microsoft obuke potpuno besplatno, uz Software Assurance vaučere!

12.04.2021

Eccentrix kao dugogodišnji Microsoft Silver Learning Partner omogućava svim kompanijama koje imaju količinske ugovore o licenciranju sa Microsoft-om da besplatno edukuju svoje zaposlene, uz Software Assurance trening vaučere (SATV). Jedan vaučer predstavlja jedan dan besplatne obuke, za jednog polaznika. Vaučeri se mogu iskorisiti za veliki broj kurseva, koji su obuhvaćeni našim Microsoft katalogom.

Važno je da svoje Software Assurance trening vaučere aktivirate najkasnije do 30.06.2021, ali ih možete iskoristiti zaključno sa 31.12.2021.

Jedan od najznačajnijih benefita korišćenja ovih vaučera je to što nemate dodatne finansijske izdatke za usavršavanje svojih zaposlenih, a detaljnije o ostalim pogodnostima možete pročitati na našoj stranici: Microsoft Software Assurance benefiti.

Software_Assurance

U nastavku smo za vas izdvojili kratak pregled nekoliko popularnih Microsoft obuka iz naše ponude, koje možete pohađati upravo korišćenjem Software Assurance trening vaučera:

  • Analyzing Data with Power BI: Brojne funkcije i unapređenja koja nudi moćni alat Power BI su od sve većeg značaja u različitim sferama poslovanja. Kompanije širom sveta se opredeljuju baš za ovu obuku, jer im je potrebno da svoje zaposlene edukuju o naprednim analizama podataka i kreiranju izveštaja koji će im pomoći prilikom planiranja i ostvarenja poslovnih ciljeva.
  • Obuka SharePoint Online for Administrators prilagođena je kako postojećim tako i novim administratorima, koji treba pravilno da konfigurišu i održavaju SharePoint Online za svoju kompaniju. Ovaj kurs sve više dobija na popularnosti u skladu sa potrebama mnogih kompanija da svoje poslovanje realizuju on-line.
  • Upravljanje sinhronizovanim identitetima, primena Azure AD Connect, konfigurisanje Office 365, samo su neke od tema naše popularne obuke Microsoft 365 Identity and Services. Ova obuka je i deo prestižne sertifikacije Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert (MS500-100-101).

Da biste se detaljnije informisali o ovim i ostalim Microsoft obukama za koje možete iskoristiti Software Assurance trening vaučere, kao i o načinu njihove aktivacije, budite slobodni da nas kontaktirate.