Saznajte zbog čega su Microsoft sertifikacije toliko popularne među IT profesionalcima i šta je aktuelno

15.05.2020

Jedna od najpopularnijih komparativnih prednosti koja na tržištu rada izdvaja IT profesionalce današnjice, sigurno je posedovanje nekog od Microsoft sertifikata.

Novosti_2

Svaki Microsoft sertifikat predstavlja adekvatnu potvrdu vaše ekspertize iz određene oblasti, odnosno pravi način da validirate uložen rad i trud koji su vas doveli do znanja i veština koje trenutno posedujete.

Bez obzira koji od Microsoft sertifikata imate, svakako ste u prednosti prilikom apliciranja za neke od najplaćenijih pozicija u poznatim IT kompanijma, u zemlji i inostranstvu.

Još nekoliko benefita koje dobijate sertifikovanjem…

Nakon što položite ispit i dobijete Microsoft sertifikat iz odabrane oblasti, postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice. Članovi MCP, poseduju niz benefita, kao što su: promotivne ponude za Microsoft proizvode, sertifikati i transkripti, pristup različitim evaluacijama i mnoge druge pogodnosti.

Statistički posmatrano, na osnovu različitih istraživanja i studija slučaja, došlo se do sledećih pokazatelja u korist Microsoft sertifikacija:

  • Oko 60% IT stručnjaka je dobilo novi posao, nakon sertifikacije[1];
  • 36,9 % tvrdi da im je sertifikovanje pomoglo da sa više samopouzdanja obavljaju složene radne zadatke;[2]
  • 23% prijavilo je povećanje plate do 20%, nakon dobijanja sertifikata[3].

Kako da se najbolje pripremite za dobijanje Microsoft Sertifikacija?

Da biste postali sertifikovani Microsoft stručnjak iz bilo koje odabrane oblasti, nepohodno je da se adekvatno pripremite i položite ispit(e).

Najefikasniji načini pripreme svakako su obuke koje su svojim sadržajem u potpunosti prilagođenje za sticanje znanja nephodnih za uspešno polaganje ispita.

Eccentrix još od 2013. poseduje Microsoft Silver Learning kompetenciju, što vam omogućava da kod nas pohađate zvanične Microsoft obuke, koje će vas adekvatno pripremiti za polaganje ispita prestižnih Microsoft sertifikacija.

Bilo da vam je cilj sertifikovanje ili jednostavno unapređenje znanja i veština, u Eccentrix ponudi svakodnevno ste u toku sa aktuelnim Microsoft kursevima, a sami birate jedan od 4 načina realizacije obuka. Sve obuke izvode eminentni predavači, dokazani eksperti iz svojih oblasti.

Šta je trenutno najaktuelnije?

Prateći vaše zahteve i potrebe, kao i trendove na tržižtu modernog IT poslovanja, Eccentrix u svojoj ponudu odnedavno ima i nove Microsoft sertifikacije, kao što su:

Kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da vam omogućimo najbolju pripremu za polaganje sertifikacija i da svoje poslovne veštine podignete na još viši nivo.