Za sve stručnjake za IT bezbednost: Eccentrix organizuje besplatan webinar o EC-Council Master sertifikaciji!

01.07.2020

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Eccentrix organizuje besplatan webinar o EC-Council Master sertifikaciji, aktuelnoj temi koja izaziva veliko interesovanje posebno kod stručnjaka za informatičku bezbednost.

Eccentrix_webinar

Priliku da ispratite ovaj koristan i interesantan webinar imate zahvaljujući čvrstom partnerstvu kompanije Eccentrix sa EC-Council vendorom i izuzetnoj saradnji koju održavamo i unapređujemo iz godine u godinu.

Eccentrix je akreditovani EC-Council partner u Srbiji od 2017. godine. U našoj ponudi je veliki broj obuka u domenu informatičke bezbednosti ovog poznatog vendora, koje se redovno ažuriraju i koje izvode sertifikovani predavači, dokazani eksperti iz svoje oblasti. Pogledajte kompletnu ponudu naših EC-Council obuka.

Ideja za organizovanje i realizaciju ovog besplatnog webinara pod nazivom „Partner Webinar za EC-Council Master sertifikaciju“ javila se upravo zbog velikog interesovanja i vaših upita o Licensed Penetration Tester (LPT) Master Bootcamp sertifikaciji.

Na webinaru ćemo se potruditi da vam bliže predstavimo program ove sertifikacije, koja predstavlja spoj 3 pojedinačne obuke koje takođe imate u našoj ponudi:

Sertifikacija Licensed Penetration Tester (LPT) Master Bootcamp predstavlja kompletan i zaokružen spektar znaja i veština koji je potrebno da poseduje svaki stručnjak za IT bezbednost modernog doba.

Predavač na webinaru je gospodin Boris Gigović, sertifikovani EC-Council predavač, ekspert u oblasti informatičke bezbednosti sa višegodišnjim iskustvom (zaštita mreža, penetration testing, forenzika) i osnivač kompanije Eccentrix.

Webinar će se realizovati 06.08. 2020. godine, sa početkom od 18h. Trajanje je 60 minuta.

Tematske celine koje ćemo proći na webinaru, detaljnije imate u agendi, koja će vam biti blagremeno dostavljena i putem mejla:

Agenda_webinar

Takođe, sve aktuelnosti možete pratiti i na našim društvenim mrežama:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/eccentrix-doo

Facebook: https://www.facebook.com/eccentrix.serbia

Prijave su u toku i možete obezbediti svoje mesto već danas, putem sledećeg linka:

https://attendee.gotowebinar.com/register/2008190226266036494

Osim dela koji je predviđen za predavanja, imaćete mogućnost i da uživo postavljate pitanja i dobijate odgovore direktno od predavača, a očekuju vas i dodatna iznenađenja i benefiti koje smo pripremlili za sve koji budu prisustvovali webinaru.

Očekujemo vas i unapred se radujemo zajedničkom unapređenju znanja i budućoj saradnji!

PRIJAVITE SE OVDE