O nama

Eccentrix vam s ponosom predstavlja najveći broj edukatvnih programa u oblasti informacionih tehnologija.

Naša misija je da podignemo svest o značaju stručnog usavršavanja na polju informacionih tehnologija, kao i da našim IT stručnjacima, kroz obuke, pružimo znanje, kako bi bili u korak sa svim tekućim promenama.

Bilo da preusmeravate svoju karijeru ili želite da steknete nove kompetencije, znanja i veštine, naš tim je tu da Vas posavetuje i izađe

u susret u planiranju rešenja prilagođenih Vašim potrebama.

Vizija Eccentrixa je da ispunimo  vaša očekivanja i  postanemo najmoderniji trening centar u regionu.

Ostvarivanje dugoročnih, prijateljskih odnosa sa našim klijentima je temelj našeg poslovanja.

Naš cilj je da Eccentrix bude sinonim za kvalitet, stručnost i profesionalnost.

Mi smo tu zbog Vas!

Naš tim

Mi radimo u društvu kreativnih, energičnih stručnjaka koji su uvek spremni da prihvate nove izazove. Naš tim je naša najveća vrednost.

Irena Gigović

Generalni direktor

Irena vodi računa o našem timu i uspešno upravlja kompanijom, već dugi niz godina. Uključena je u donošenje ključnih odluka od kojih zavisi i sam uspeh Eccentrix-a. Svojim najvećim uspehom smatra zadovoljstvo tima kao i sjajnu atmosferu koja ispunjava kompaniju.

Boris Gigović

Konsultant

Boris je tehnički savetnik, angažovan za rad na unapređenju naših usluga. On je ekspert za bezednost i infrastrukturu, s obzirom da poseduje preko 30 sertifikacija u tim oblastima i da ima iskustvo u radu na značajnim projektima u našoj zemlji i inostranstvu.

Ana Stijović

Office Manager

Ana je stekla bogato iskustvo u radu sa klijentima. U okviru dužnosti koje obavlja su administrativni i sekretarski poslovi. Svojim zalaganjem i iskustvom doprinosi unapređenju poslovanja kompanije Eccentrix.  Srećna je što je što radi u timu sa uspešnim i ambicioznim ljudima.

Darko Nikolić

Business Development Manager

Diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva u prodaji od čega 10 godina na rukovodećim pozicijama u internacionalnim finansijskim institucijama. Učestvovao je u razvoju mnogobrojnih projekata u zemlji i inostranstvu. Poseduje sertifikate MCSA, MCSE i A+.

Bojana Glogovac

Marketing and sales coordinator

Bojana je zaljubljenik u marketing koji motivaciju za svakodnevne poslovne izazove pronalazi vodeći se izrekom:

„Pronađi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni jedan dan svog života“.

Klijenti i reference

Naš najveći uspeh su zadovoljni klijenti.

„Kvalitetni predavači, posvećeni pojedincu. Prijatan ambijent, ljubazni zaposleni i visoka tehnička opremljenost su dovoljni razlozi da se ovaj IT trening centar izabere kao dobar partner u edukaciji.“

Darko Miljković

Programer, ProCredit Banka

„Kvalitet nastave, dinamika predavanja i stručnost predavača potpuno su ispunili naša očekivanja, tako da smo u prilici da usluge ovog Trening centra preporučimo i ostalim pravnim licima. Posebno smo zadovoljni velikom posvećenošću predavača u pronalaženju načina za motivisanjem zaposlenih da uspešno savladaju gradivo. U tom smislu zadovoljni smo saradnjom sa Trening centrom Eccentrix i preporučujemo ga svima kao dobrog poslovnog partnera.“

Ivana Savović

HR Manager, Gebrüder Weiss D.O.O.

„Eccentrix omogućava rad sa stručnim predavačima, na kvalitetnoj opremi i u prijatnom prostoru. Predavači poseduju praktično iskustvo i spremni su na prilagođavanje sadržaja kursa korisnicima. Imam pozitivno iskustvo sa kursa Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server.“

Vladimir Stanković

Šef službe poslovnog izveštavanja, Komercijalna Banka

"Prijatan ambijent i osoblje Eccentrix-a deluju motivišuće. Mlada kompanija, koja obećava."

Jelena Miladinović

Projekt menadžer GREINER&JP packaging doo