On-Demand kursevi

On-Demand je pogodan i pristupačan on line trening koji Vam pruža mogućnost da bilo gde i bilo kada pristupite željenoj obuci sa bilo kog uređaja sa kog imate pristup internetu. Sa pristupom kursu 24 sata dnevno 7 dana u nedelji, pruža Vam se mogućnost da sami izaberete vreme kada ćete učiti. Kursevi On-Demand su modularni i daju mogućnost pretrage, tako da se možete fokusirati na učenje tema koje su Vam potrebne u ovom trenutku.

On-Demand kursevi se prodaju u vidu pretplate i daju pristup korisniku On-Demand obuke na period od 90 dana, od datuma kupovine.

On-Demand obuka Vam nudi:

Vrednosti:
Imajući u vidu fleksibilnost i pristupačnost pretplate On-Demand obuka pruža visok kvalitet saržaja obuke po veoma pristupačnim cenama.

Pogodnosti:
Izgradili smo vodeću reputaciju u održavanju obuka, sada imamo trening dostupan u bilo koje vreme, sa bilo koje lokacije, na svakom uređaju sa kog imate pristup Internetu.

Kvalitet:
On-Demand je kvalitetna, interaktivana obuka u potpunom on line okruženju, gde učenje uključuje i stručne predavače i video demonstracije.