Pitanja i odgovori

 • Opšta pitanja

 • Šta je Eccentrix virtuelna učionica?

  Virtuelna učionica je inovativni i sve popularniji način realizovanja naših obuka, direktno putem interneta, u realnom vremenu. Na ovaj način uz internet konekciju, obuke možete pratiti uživo iz bilo kojeg grada ili države, istim tempom i pojednako interaktivno kao da ste fizički u učionici. Za više detalja pogledajte stranicu Načini predavanja.

 • Mogu li da izaberem datum obuke?

  Ako obuka već nije zakazana ili potvrđena, moguće je definisati datum koji vama odgovara. Ovaj datum bi bio prvi pokušaj pokretanja kursa i grupe. Ukoliko imate dovoljan broj učesnika iz vaše kompanije, možemo potvrditi datum i garantovati polazak.

 • Šta je Adobe Connect?

  To je platforma koju koristimo za sve naše kurseve. Omogućava snimanje kursa, deljenje sadržaja i emitovanje putem Interneta za sve učesnike koji kurs pohadjaju virtuelno.

 • Koji je minimalni broj polaznika za održavanje kursa?

  Ovo zavisi od više faktora, ali je od tri do pet polaznika optimalan broj polaznika kako vas kurs ne bi bio odložen.

 • Možemo li zaista naučiti sav materijal za relativno kratko vreme, u poređenju sa drugim mestima koja nude kontinuirano obrazovanje?

  Eccentrix je trening centar koji nudi usluge specijalističkih obuka za unapređenje poslovnih veština. Trajanje naših obuka je organizovano u skladu sa potrebama kompanija.

 • Šta je zagarantovani datum?

  Zagarantovani datum znači da se na obuku prijavio dovoljan broj učesnika i da vaša obuka neće biti premeštena ili otkazana zbog nedostatka prijava. Faktori na koje Eccentrix ne može uticati mogu poremetiti datume/stanje, međutim to su retke situacije. Pronađite simbol  da biste osigurali da je kurs zagarantovan. Svi ostali datumi koji nemaju ovaj simbol su upitni i podložni promenama u skladu sa dovoljnim brojem prijava i slobodnog vremena u rasporedu predavača.

 • Koji su tehnički preduslovi neophodni za održavanje obuke kod Vas, na Vašoj lokaciji?

  Projektor sa neophodnim priključcima, računari za učesnike, stabilna Internet konekcija, adekvatan pristup. Nije neophodna softverska instalacija. Kada potvrdite kurs u Vašim prostorijama, biće Vam poslat mejl sa svim neophodnim preduslovima kako biste mogli da ih spremite na vreme.

 • Moj kurs se često odlaže, da li je to uobičajeno?

  Da, u zavisnosti od obuke i interesovanja na tržištu, moguće je da se kurs odloži. To je normalno u našoj industriji. Kurs je moguće pretvoriti u privatnu sesiju ili prijaviti više učesnika kako bi vam brže mogli ponuditi zagarantovani datum.

 • Trening koji me zanima ne prikazuje datum na sajtu, šta to znači?

  To znači da nije bilo skorašnjeg zahteva za ovaj kurs. Međutim, moguće je otvoriti datum i pokušati da oformimo grupu u skorijem vremenskom periodu.

 • Logistika vaše obuke

 • Da li treba da dobijem potvrdu o prijavi ili pristup kursu?

  Da, šalju se dve potvrde. Prvo se šalje potvrda o plaćanju za rezervaciju vašeg mesta. Druga potvrda će biti poslata nedelju dana pre predavanja. Zavisno od toga da li ćete pratiti kurs virtuelno ili fizički, bićete obavešteni o važnim informacijama za vaš dolazak ili za povezivanje na mreži. Za privatne polaske, vaš predstavnik će vas kontaktirati kako biste se pripremili za obuku i za dolazak predavača.

 • Da li postoji parking u okolini trening centra?

  Da, u okolini naše poslovne zgrade nalazi se parking prostor, a u blizini je takođe i parking (blok 41).

 • Da li postoji vreme za ručak i da li postoji pauza?

  Pauza za ručak u trajanju od 60 minuta planirana je između 12h i 13h. U blizini je više lokacija gde možete ručati, a najbliža je Take Square. Pauza od 15 minuta je oko 10:20 i druga u 14:30. Vreme se može razlikovati ukoliko je obuka privatna.

 • Kakva je politika otkazivanja najma opreme u vašim prostorijama?

  Najam može da se otkaže, najkasnije 5 radnih dana pre ugovorenog termina. Za nepoštovanje predviđenog roka, bićete u obavezi da nadoknadite 30% od ukupne cene što se odnosi na troškove logistike, planiranja i organizacije. 

 • Da li postoji ketering usluga?

  Kod nas imate benefit doručka dobrodošlice (doručak sa pecivima), za ručak usluga keteringa nije uključena.

 • Koji su preduslovi za praćenje online obuke?

  Online obuka je direktni prenos kursa putem Interneta. Kurs je u realnom vremenu. Prvo, neophodno je uzeti u obzir da morate biti prisutni kao da ste u učionici. Sve što vam treba je računar sa stabilnom Internet vezom. Sav materijal, poput literature i laboratorija (ako je primenljivo) biće dostupan putem naše virtuelne učionice.

 • Da li moram da donesem računar na obuku?

  Nije obavezno, jer je svakom polazniku obezbeđen računar u učionici. Međutim, možete ga doneti za svoje potrebe, na primer za beleške ili za obavljanje komunikacije. Bežični Internet je dostupan u svakoj učionici.

 • Da li nam možete preporučiti hotel u blizini vašeg trening centra?

  Možemo Vam preporučiti hotel Passport koji se nalazi u Jurija Gagarina 153/a, koji se nalazi na 10 minuta vožnje od trening centra.

 • U koje vreme se nastava održava?

  Kurs traje od 9h do 17h. Ukoliko se radi o privatnom kursu, moguće je prilagoditi ovaj raspored.

Zatvori