Polaganje ispita

Eccentrix VUE Test Centar

Od 2015. godine, Eccentrix je autorizovani Pearson VUE Test Centar.
Pearson VUE je vodeći svetski provajder za usluge polaganja specijalističkih ispita i za sertifikaciju velikog broja vendora kao što su: Microsoft, Cisco, Axelos, CompTIA, VMware i mnogih drugih. Prisutan je u više od 140 zemalja i raspolaže mrežom partnera koji isporučuju ispite kandidatima po propisanim standardima koje Eccentrix godinama ispunjava (prilagođena prostorija, računari i bezbedno okruženje…).

Zašto se sertifikovati?

Položite ispite i steknite međunarodnu priznatu sertifikaciju koja je dokaz vaše ekpertize. Sertifikacije pomažu da budete primećeni od strane poslodavaca i nagrađeni u poslu. Sticanjem sertifikacije, dokazujete znanje za upravljanjem rešenjima kao i spremnost za dalje usavršavanje, što je preduslov da ostanete konkurentni na tržištu gde postoje svakodnevne izmene tehnologije.

Kako da prijavite polaganje ispita?

Prijavu polaganja ispita moguće je učiniti putem Pearson VUE sajta. Potrebno je napraviti korisnički nalog vendora. Možete sami da izaberete vreme i lokaciju polaganja. Ukoliko želite da putem telefona zakažete ispit, naše osoblje vam stoji na raspolaganju pozivom na broj 011 71 38 192.

 

PORUČITE VAŠ VAUČER OVDE!