Virtuelna učionica

Virtuelna učionica je inovativni model za vođenje online treninga, sa praktično bilo koje lokacije sa Internet konekcijom. Kurs se realizuje u realnom vremenu.

Model virtuelne učionice smanjuje potrebu da putujete da biste prisustvovali predavanjima, a efikasni alati prezentovanja čine da vaše iskustvo tokom obuke bude identično kao i u tradicionalnoj učionici. Ovom metodom obuke može se postići značajna ušteda u vremenu i novcu, znajući da je to model pohađanja kursa koji je proveren već dugi niz godina.

Svaki učesnik dobija podatke i informacije o priključenju predavanju, na kojem se uspostavlja komunikacija uživo sa trenerom i drugim učesnicima. U programu za praćenje obuke se nalazi prezentacija i interaktivne alatke, što omogućava učesnicima da na ovaj način lako prate predavanje. Audio-vizuelna komunikacija, čini ovaj metod efikasnim i pogodnim za vođenje kurseva preko Interneta.

Svaka virtuelna sesija se snima – video materijal celog kursa vam je ponuđen u trajanju, do jedne godine nakon završetka vaše obuke.

Nudimo vam priliku da prisustvujete jednom od naših online kurseva kako biste se upoznali sa okruženjem.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA!